Учебник

Откажи цигарите
с удоволствие!

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ОТКАЖЕШ ЦИГАРИТЕ С ЛЕКОТА И УДОВОЛСТВИЕ?
Най-лесният начин да спреш да пушиш е… никога да не започваш!
Какво да правиш обаче, ако вече си попаднал/а в плен на цигарите и не можеш да се отървеш?
Обикновено свързваме пушенето с удоволствие, а отказа – с болка. Затова отказването изглежда трудно, а понякога – дори невъзможно.
Учебникът, който създадох за теб с много любов и вдъхновение, ще преобърне представите ти за това и ще те преведе през всяка стъпка – как да осъзнаеш, че пушенето е болка, а отказът да ти достави удоволствие.
На страниците му ще откриеш разнообразни мисловни упражнения и специални техники, които ще те водят към постигането на крайната цел без колебание или притеснение.
Това е мястото, където ще получиш отговор на всички въпроси, които вероятно те измъчват от години:
– защо продължаваш да пушиш, въпреки че си наясно с последствията?
– кои от познатите ти методи и средства за отказ от цигарите не са ефективни?
– защо волята и инатът не винаги помагат?
– кой е най-подходящият момент за спиране?
– как да се избавиш от цигарите по най-приятния и безболезнен начин?
– как да задържиш постигнатия резултат завинаги!
Всички тайни на успешния отказ от пушенето, събрани на едно място!!
Нямам търпение да ги споделя с теб…
Кога започваме? 

ВАРИАНТ №1 

УЧЕБНИК

 29 лв

(най-ниска цена)

Система за пълна трансформация и постигане на успех в битката с цигарите
+ мисловни и практически упражнения
ВАРИАНТ №2
УЧЕБНИК + ГРУПА
69 лв
(най-предпочитан вариант)
Система за пълна трансформация и постигане на успех в битката с цигарите
+ мисловни и практически упражнения
+ безсрочен достъп до затворена Фейсбук група за споделяне и подкрепа
+ всяка седмица в определен ден и час онлайн срещи в групата с автора на системата 
+ допълнителна полезна информация по темите, свързани с успешния отказ от пушенето
 
ВАРИАНТ №3
БАЗОВ ПАКЕТ
99 лв
(най-ефективен вариант)
Система за пълна трансформация и постигане на успех в битката с цигарите
+ мисловни и практически упражнения
+ безсрочен достъп до затворена Фейсбук група за споделяне и подкрепа
+ всяка седмица в определен ден и час онлайн срещи в групата с автора на системата 
+ допълнителна полезна информация по темите, свъразни с успешния отказ от пушенето
+ 60–минутна индивидуална онлайн консултация с автора на стойност 50 лв
0
броя налични
ИЗБЕРИ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ТЕБ ВАРИАНТ И НАПРАВИ ПЪРВАТА РЕШИТЕЛНА КРАЧКА КЪМ РАЗРЕШАВАНЕТО НА ПРОБЛЕМА С ПУШЕНЕТО ОЩЕ СЕГА!
Имаш безсрочна гаранция за връщане на парите, ако не получиш желания резултат след като изпълниш всички задачи и упражнения, включени в Учебника!
Ако все още се колебаеш дали да ми се довериш, запознай се с отзивите на хората, които вече са постигнали успех с помощта на Учебника, групите и индивидуалните консултации:  

Красимира Кумчева, гр.Асеновград

"Скъпа Светле, за пореден път се уверих колко е силна магията на словото, което идва от сърцето и душата. Точно тази магия правиш ти, защото чрез него ни пречисти, изми и дезинфекцира мислите и душите. Затова аз и много хора като мен ти повярвахме и се отзовахме на твоята подадена ръка, за да извървим заедно пътя към победата."

Елена Атанасова, с.Константиново  

"Стигнах до 130 стр.на учебника, в който ясно кратко и едновременно е обхванато всичко което ни трябва да се откажа от цигарите,но изпитвам СТРАХ след време да не пуша отново... Днес стигнах до 158 стр. и намерих интересни отговори за Страха ! Светлито е помислила за всичко! Благодаря!"  

Галина Иванова, гр.Казанлък

"Чрез учебника разбрах доста неща за себе си! За мен той е безценен! Чета го с огромно удоволствие. От доста време не можех да си изясня какви са моите пречки, но благодарение на учебника вече разбрах къде бъркам и знам, че и аз ще се наредя при НЕпушачите!"

Росица Ангелова, Канарски острови

"Да посрещнеш изгрева с чаша кафе на канарските острови без цигара това е най-прекрасното нещо! Благодаря ти, Светле❤️!Вече 3 месеца съм чиста и за това най-голяма заслуга имаш ти, за което огромно БЛАГОДАРЯ" ❤️😘❤️

Ваня Чепанова, гр.Плевен

"Чела съм много книги до момента, но този УЧЕБНИК е първият с доказан на практика ефект на трансформация, случил се с личността ми! Не пуша от месец и се гордея с това си постижение! Утре, 15.12.2020 г. имам втори Рожден Ден 😊 Светле, специални благодарности към теб, защото се срещнах с по-добрата, по-успешната и още по-свободолюбива своя версия! Продължавай да правиш добро и то ще ти се отблагодарява по много начини в твоя живот! Прекланям се пред иновативния ти подход и начин на мислене! Благодаря! ❤️"

Тюркян Чобанова, гр.Бургас

"И аз ти благодаря за всичко Светле! За полезните съвети, които вече успешно прилагам и в живота и са работещи, за това, че ми помогна да осъзная много неща, моите страхове, липси и най-вече, че се отървах от една голяма тежест и дългогодишно бреме като пушенето и то наистина с лекота, с малко работа и с много желание. Аз се чувствам прекрасно като НЕпушач, вече близо два месеца. Щастлива съм, че се запознахме Пожелавам ти успехи във всичките ти начинания и бъди много здрава!"

Гергана Иванова, гр.Пловдив

"Много лесно стана, чак ме е яд колко време съм отлагала, направо срамота. Храня се здравословно, спортувам, избирам само качествена и добра храна, козметика, и накрая пуша... никак не се вързваше 🙂 Много благодаря Светле за Учебника, много ми харесва подкрепата и разбирането, които даваш."

Силвия Маринова, гр.Плевен

"Определено съм изчела и изгледала, изслушала доста по въпроса с пушенето и мисля, че този учебник събира в себе си най-важното отношение към и всичко необходимо за отказа. Аз съм от ония пушачи, които вечно отказват цигарите. И успявах много пъти, но все се връщах в капана дори и след години. Определено знаех кое ми е препъни камъчето - "Защо всъщност пуша?"... И никой досега, освен теб, не съумя да ми помогне да си отговоря на този въпрос, за да мога да реша завинаги този си проблем и това лутане между пушене и непушене."

СТАНИ И ТИ ЧАСТ ОТ ГРУПАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!